I mange ulike aspekter av livet har du valg foran deg, som på mange måter definerer hvem du er og hva du er opptatt av. Enkelte av valgene er mer egoistiske i sin natur, og påvirker stort sett deg selv. Om du spiser mat som ikke er bra for deg, skader det kun deg selv.

Men når valget står mellom å kjøpe noe som hjelper miljøet, i motsetning til det å kjøpe noe som er skadelig, bør valget være enkelt. Selv om det ikke virker som det er det for de aller fleste av oss.

Det å kjøpe økologisk fairtrade-bomull bør være et naturlig valg for de aller fleste av oss, men da det ikke finnes tilgjengelig overalt, velger de fleste noe de har lett tilgjengelig og som de kjenner mer til. Om du velger å reklamere via t-skjorter, bør du også være bevisst på hva slags materiale du velger å gjøre det med. Det er ikke slik at det finnes noen begrensinger ved å velge et slikt materiale, det eneste du gjør er at du hjelper miljøet litt og beskytter det.

Det er noe vi tross alt er avhengige av. Slike typer av t-skjorter er uansett ganske populære, og om du klarer å presentere at ditt selskap bruker et miljøvennlig stoff, er det noe folk kommer til å like.

Du kan faktisk kreve å få t-skjorter med svanemerke og ftalatfri trykking, slik at du vet at dette er miljøbevisst. Som sagt, det er opp til hver enkelt å velge, men om du velger et annet alternativ, så bør du kanskje vurdere og forandre på det.

Det er som sagt ingen ulemper ved det, og det å få et godt rykte kan være utrolig viktig for inntrykket mennesker vil få av ditt selskap. Så hva kommer du til å velge?