Siden du leser artiklene her på solliahesteritt.no, har du vel bestemt deg for å se etter tips som du kan bruke til å utvide varemerket og bli mer synlig i ditt område. Det er jo allerede en god start, og nå gjelder det å også ta de riktige valgene slik at de som skal ha på seg dine t-skjorter, liker det du gir de.

Dette er jo tross alt viktig, da folk ikke kommer til å ta på seg noe som de synes ikke ser bra ut, eller regelrett er stygt. Man bør altså være nøye med hva man gjør.

Det du kan gjøre er å gjøre t-skjorten spesiell, og kanskje unik, ved å leke med designet. Dersom du har et selskap, har du sannsynligvis også en logo eller et budskap. Det ville vært rart om ikke. Dette bør du bruke for alt det er verdt, ved å trykke disse tingene på en spesiell måte på t-skjorten din, slik at du tiltrekker deg enda mer oppmerksomhet enn du kanskje ellers ville gjort.

Det er jo det som er poenget her, å lage noe som ser stilig ut, men også unikt. Når det er sagt, kan det være vanskelig å få det til på en skikkelig måte. Du bør derfor gjøre ulike prøver først for å se hva som passer best for akkurat din logo og ditt budskap.

Ved å lykkes med dette, oppnår du to ting; du gir noe til mottakerne som ser kult og bra ut, samtidig som det er noe som legges merke til når de bruker t-skjorten utenfor huset. Så om du klarer å oppnå disse to tingene, er du allerede veldig godt på vei til utvidelsen av ditt varemerke. Men det krever altså at du er både modig og kreativ for å klare det. Er du det?