T-skjorten har ikke en veldig lang historie. Den begynte hovedsaklig å bli brukt på 1900-tallet, da den var en del av menns sovetøy. Den ble brukt for å holde varmen, da man på den tiden naturligvis ikke hadde den samme typen av komfort som vi har i dag. Det er fra dette vi har t-skjorten, at menn begynte å bruke den også utenom tiden de sov. Det ble i større grad sett på som en del av de dagligdagse klærne, og i USA brukte man t-skjorten i marinen. Det er ikke en veldig glamorøs historie, men det er ingen tvil om at det viste seg å være veldig komfortabelt å ha på seg.

Det var etter andre verdenskrig at t-skjorten virkelig tok av når det kom til popularitet. Og som med så mye annet, var det mye takket være Hollywood. Mer spesifikt stjerner som James Dean og Marlon Brando. De brukte ofte hvite t-skjorter i filmer, og det ble ansett for å være kult av ungdommen. Det var det som startet denne trenden som faktisk har vart helt til i dag. Som så ofte før, har vi altså fått inspirasjon fra filmstjerner, noe vi også får i disse tider.

T-skjorter er jo ellers ekstremt populære, først og fremst fordi de er så lette og komfortable å ha på seg. For mange er det utrolig viktig, men om man klarer å kombinere det med et bra design, så har man noe som garantert selger. Det er mye av grunnen til at vi foreslår at du bruker t-skjorter for å spre ditt varemerke. Fordi alle bruker t-skjorter, både jenter og gutter, kvinner og menn. Det gjør det ideelt til å bruke som et verktøy til det målet du har i sikte. Så med tanke på alt dette, er det ingen tvil om at du bør gi det en sjanse.